Beoordelingen

Recensie van Mark en Lianne

02/02/2019
Vorige week hebben wij onze Seat Leon bij van Herick gekocht. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en uitvoerig geholpen door Kees-Jan. De auto was volledig nagezien, voorzien van nieuwe bandjes en vloeistoffen en netjes gepoetst. Kees-Jan had een duidelijk en eerlijk verhaal en vroeg een nette prijs, daarbij hing er een heel ongedwongen sfeer en niet opdringerig. Na een kop koffie hebben we de deal rondgemaakt. Kortom: zeer aan te bevelen!

Recensie van Familie Meijerhof

31/12/2018
Vorige week onze Skoda bij dit bedrijf gekocht. We zijn tijdens ons bezoek vriendelijk te woord gestaan en goed voorzien van de nodige informatie. Thuis aangekomen bleek er een klein probleem te zijn met de ramen. Na goed overleg hebben wij dit hier in de buurt kosteloos kunnen laten verhelpen. Een jong bedrijf met vakbekwaam personeel en goede service, zeker een aanrader!

Recensie van Lydia Trap

22/11/2018
Super bedrijf, hebben mij heel fijn geholpen bij het zoeken van een auto, nemen de tijd om dit ook goed te regelen met je en contact over en weer was heel prettig. Een open en eerlijke sfeer. Ben weggegaan met een mooie en betrouwbare Opel Corsa.

Recensie van Erno

12/11/2018
Wij hebben een goede en betrouwbare auto bij hun gekocht. Ze leveren een goede service! En ze komen hun afspraken na. Zeer vriendelijk bedrijf.

Recensie van Marlie

06/11/2018
Een paar weken geleden een prachtige Renault Clio Estate gekocht bij van Herick. Erg vriendelijke mensen en een fijne proefrit gemaakt. Eenmaal thuis aangekomen, bleek er toch iets aan de hand te zijn met de auto. Na één telefoontje konden we de auto langs brengen en hebben wij een leenauto meegekregen. Alles is kosteloos afgehandeld, hartstikke netjes! Medewerkers denken mee en zijn erg vriendelijk. Bedankt voor de goede service!

Recensie van Johannes & Marielle

16/10/2018
Gisteren een mooie Renault Clio gekocht bij deze garage. De service en het meedenken is werkelijk top!

Recensie van Paul en Jessica

16/10/2018
12 oktober 2018 een mooie BMW 325 Touring gekocht. De verkoper Dick heeft ons vakkundig en open en eerlijk geholpen. Ze weten precies te vertellen wat de staat van de auto is. We kwamen vlak voor sluitingstijd met toeval bij het bedrijf aan en niets was te veel. De auto stond achteraan in de buitenshowroom en werd gewoon klaar gezet voor een proefrit ondanks dat het vlak voor sluitingstijd was. Na de proefrit werd er ook de tijd voor ons genomen om voor een goede afhandeling te zorgen. We zijn erg tevreden met het hele verkoop proces door de vakkundigheid en de tijd die Dick voor ons heeft genomen! Na dat we wilden vertrekken werd er ook nog een klein cadeau mee gegeven voor te proosten op mijn verjaardag. In 1 woord Top!!! Bedankt voor de Service en de groeten uit Brabant mannen! Paul en Jessica

Recensie van Hiram En Loida

08/10/2018
09/082018 een Ford C-Max 2007 gekocht..vriendelijk een aardig mensen..test rijden hellemaal geen probleem. Auto is netjes afgeleverd...tot de volgende keer weer.....

Recensie van Richard ten Hoeve

08/10/2018
Ik heb hier een leuk ford fiestatje gekocht . Autotje ingeruild ging allemaal vrij vlot. Waren een paar dingetjes die aan de fiesta moesten gebeuren. Zijn allemaal zoals afgesproken gedaan. Top!!! geen gezeur of niet gedaan . Prima goed geholpen door Kees-Jan. Prima bedrijf !! Ga zo door mannen !!!!

Recensie van Andre

11/09/2018
Nieuwe audi gekocht bij van Herick. Een openhartelijk bedrijf!! Ze nemen de tijd voor je en wordt goed geholpen door het personeel. Vriendelijk en vaktechnisch!!! Auto keurig afgeleverd! Bedankt voor de fijne samenwerking

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite