Beoordelingen

Recensie van Lydia Trap

22/11/2018
Super bedrijf, hebben mij heel fijn geholpen bij het zoeken van een auto, nemen de tijd om dit ook goed te regelen met je en contact over en weer was heel prettig. Een open en eerlijke sfeer. Ben weggegaan met een mooie en betrouwbare Opel Corsa.

Recensie van Erno

12/11/2018
Wij hebben een goede en betrouwbare auto bij hun gekocht. Ze leveren een goede service! En ze komen hun afspraken na. Zeer vriendelijk bedrijf.

Recensie van Marlie

06/11/2018
Een paar weken geleden een prachtige Renault Clio Estate gekocht bij van Herick. Erg vriendelijke mensen en een fijne proefrit gemaakt. Eenmaal thuis aangekomen, bleek er toch iets aan de hand te zijn met de auto. Na één telefoontje konden we de auto langs brengen en hebben wij een leenauto meegekregen. Alles is kosteloos afgehandeld, hartstikke netjes! Medewerkers denken mee en zijn erg vriendelijk. Bedankt voor de goede service!

Recensie van Johannes & Marielle

16/10/2018
Gisteren een mooie Renault Clio gekocht bij deze garage. De service en het meedenken is werkelijk top!

Recensie van Paul en Jessica

16/10/2018
12 oktober 2018 een mooie BMW 325 Touring gekocht. De verkoper Dick heeft ons vakkundig en open en eerlijk geholpen. Ze weten precies te vertellen wat de staat van de auto is. We kwamen vlak voor sluitingstijd met toeval bij het bedrijf aan en niets was te veel. De auto stond achteraan in de buitenshowroom en werd gewoon klaar gezet voor een proefrit ondanks dat het vlak voor sluitingstijd was. Na de proefrit werd er ook de tijd voor ons genomen om voor een goede afhandeling te zorgen. We zijn erg tevreden met het hele verkoop proces door de vakkundigheid en de tijd die Dick voor ons heeft genomen! Na dat we wilden vertrekken werd er ook nog een klein cadeau mee gegeven voor te proosten op mijn verjaardag. In 1 woord Top!!! Bedankt voor de Service en de groeten uit Brabant mannen! Paul en Jessica

Recensie van Hiram En Loida

08/10/2018
09/082018 een Ford C-Max 2007 gekocht..vriendelijk een aardig mensen..test rijden hellemaal geen probleem. Auto is netjes afgeleverd...tot de volgende keer weer.....

Recensie van Richard ten Hoeve

08/10/2018
Ik heb hier een leuk ford fiestatje gekocht . Autotje ingeruild ging allemaal vrij vlot. Waren een paar dingetjes die aan de fiesta moesten gebeuren. Zijn allemaal zoals afgesproken gedaan. Top!!! geen gezeur of niet gedaan . Prima goed geholpen door Kees-Jan. Prima bedrijf !! Ga zo door mannen !!!!

Recensie van Andre

11/09/2018
Nieuwe audi gekocht bij van Herick. Een openhartelijk bedrijf!! Ze nemen de tijd voor je en wordt goed geholpen door het personeel. Vriendelijk en vaktechnisch!!! Auto keurig afgeleverd! Bedankt voor de fijne samenwerking

Recensie van Danny & Wiesje

03/09/2018
Ontzettend sympathiek bedrijf! Zojuist is onze Nissan thuis afgeleverd. Voor ons ideaal, wij hebben kleine kids maar op deze manier konden wij toch snel over onze nieuwe auto beschikken! En wat nog mooier is: We kunnen er maandag mee op vakantie! Super vriendelijke mensen, sympathieke en persoonlijke aanpak. Wij raden het iedereen aan. Een goed gevoel bij je aankoop is voor ons heel belangrijk. En dat hebben we!

Recensie van Danny en Marieke Rocks

14/08/2018
11-8-18 onze Opel Meriva opgehaald. Na 7-8 er te zijn geweest voor een proefrit in een Nissan qashqai en de Meriva was toch de keus op de Meriva gevallen. Na een lekker kop koffie de deal gesloten en ze gingen hun best doen om de auto het weekend klaar te hebben. En dat hebben ze gedaan, hun best, en flink ook. Wat een service dat we 3 dagen later de auto al op konden halen. Top bedrijf, top service.. oja en lekkere koffie! Bedankt!!

Geef ons een beoordeling


Vormgeving door Mandelo | Realisatie door Embite